miercuri, 27 ianuarie 2016

Prăjitură regală, o ocazie specială


Dragul meu soț,

Astăzi s-a mai adăugat un an vieții tale. Îmi doresc să-l petreci cu sănătate, bucurie, dragoste pentru Dumnezeu și pentru creația Lui, discernământ și mult entuziasm și răbdare alături de micuțul nostru băiețel.

Mi-am dorit să gătesc ceva special pentru tine. O prăjitură din Cartea regală de bucate primită în dar la nunta noastră, acum aproape doi ani. Și am ales prăjitura de iaurt, una dintre preferatele Elisabetei, fiica principesei Sofia a României. Am gătit-o cu drag și repede, pentru că micuțul voia atenție. De aceea am și ornat-o simplu, cu coacăze proaspete și frunzulițe de mentă.

Știu că oricum aș fi făcut, tot ai fi apreciat și asta mă multumește și mă bucură enorm.

La mulți ani!



Actualizare: La cererea voastră pun și rețeta așa cum apare în Cartea regală de bucate.






4 comentarii:

  1. mmm...la multi ani!!! vrem si reteta ;-)

    RăspundețiȘtergere
  2. Arata foarte bine. Chiar astept si eu reteta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce frumos ai scris! La mulți ani soțului tău! Prăjitura arată foarte bine, așteptăm și rețeta!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumim! Prajitura a fost delicioasa si vreau sa o mai fac si cu alte ocazii. Imi cer iertare pentru intarzierea cu care raspund. Am atasat mai sus reteta, asa cum apare ea in carte. In loc de cacao eu am folosit pudra de roscove. Succes si pofta buna!

    RăspundețiȘtergere