luni, 25 ianuarie 2016

Jurnal de mămică. Jurnal de tătic.


Avem de curând o mare bucurie în familie. Nașii noștri au devenit părinți, iar micuța lor este adorabilă.

Ne-am dorit să marcăm această bucurie și veste bună cu un dar lucrat cu mâinile noastre- două jurnale în care ne dorim ca ei să noteze gânduri, sfaturi, amintiri și toate schimbările și năzdrăvăniile fetiței lor.


Nu aveam nicio idee la început. Doar două caiete cu foaie velină și multe materiale. Apoi mi-a venit un gând: să pun mult suflet și culoare.

Și am început astfel lucrul. Am învelit caietele (unul pentru mami și celălalt pentru tati) în material textil și le-am decorat pe exterior și în interior cu panglică, imagini, dantelă și mici surprize - două bucăți de pânză pe care să poată picta ceva drăguț.





Am folosit o panglică cu tălpițe imprimate pe post de semn.







Le-am împachetat în hârtie de mătase și le-am dăruit cu nerăbdare și dragoste.

Dragilor, bucurați-vă de micuța voastră și adunați multe amintiri, gângureli, zâmbete, dințisori și multe bucurii în carnețelele acestea. Înrămați fotografii și fiți bucuroși! Vă îmbrățișăm!



4 comentarii:

  1. Cât de frumoase au ieșit! Sunt convinsă că s-au bucurat tare mult!

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte bună ideea cu jurnalul! Se poate trece în el ziua când copilaşul a spus prima dată "mama", când iese primul dinţişor, când face primul pas...şi alte asemenea momente minunate care îi bucură pe părinţi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Avem si noi asa jurnale si am trecut deja multe date importante. Multumim!

      Ștergere